Uw woning verkopen?

Professioneel, snel, discreet & zonder zorgen

350+

huizen aangekocht

300+

huizen verkocht

100%

tevreden klanten

De snelste weg om uw woning te verkopen.

Bobinvest is een Limburgse vastgoedhandelaar met een missie. Wij kopen alle mogelijke soorten woningen, knappen ze op en verkopen ze vervolgens als modern, instapklaar vastgoed. 

Bobinvest is meteen de koper van uw vastgoed. Daardoor verloopt de verkoop snel en zorgeloos. U moet dus niet meer op zoek naar andere geïnteresseerde kandidaten. Wij kopen in tegenstelling tot de gewone koper ook zonder opschortende voorwaarden. Gekocht is gekocht.

De afhandeling van een verkoop kan op de particuliere markt een tijd duren. Wij hebben uitstekende contacten met notarissen, waardoor de verkoopakte snel afgehandeld kan worden. U kan altijd ervoor kiezen om de verkoopakte bij uw eigen vertrouwde notaris te laten doorgaan.

Wachten op kopers die niet komen opdagen. Enthousiaste kandidaten die toch geen bod uitbrengen of waarvan de lening niet goedgekeurd wordt. De verkoop van uw woning kan veel frustraties met zich meebrengen. Wanneer Bobinvest uw woning bezichtigt, krijgt u altijd een bod. Dat bod kan u vrijblijvend aanvaarden of weigeren. Bobinvest regelt alle administratie en de nodige attesten, én wij betalen al deze kosten. Zo voorkomt u een hele hoop frustratie en verloren tijd. 

Wij bieden de mogelijkheid om een voorschot van 10% op het bod te ontvangen. Zo voorkomt u financiële problemen.

Voor elke woning en situatie de gepaste oplossing.

Openbare verkoop voorkomen
De prijs die wordt geboden op een openbare verkoop is meestal erg laag en niet binnen uw verwachtingen. Wij overleggen met alle betrokken partijen, zodat Bobinvest uw woning snel en veilig voor de veiling kan kopen tegen een interessante prijs.
Renovatiewoningen zonder kopers
Renovatiewoningen kunnen maanden op de vastgoedmarkt te koop staan en toch geen potentiële kopers aantrekken. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen en schrikken niet van wat (veel) renovatiewerk.
Woningen met huurders
Verhuurde woningen worden moeilijk verkocht op de particuliere markt. Kopers staan niet te springen om moeilijke administratieve huurcontracten over te nemen. Ook is het beëindigen van huurcontracten bij (slechtbetalende) huurders wettelijk moeilijk geworden en is het daardoor voor particulieren niet interessant om in zo'n woning te investeren. Bobinvest heeft hierin wel ervaring en kan uw verhuurde woning overkopen.
Leegstand vermijden
Een leegstaande woning kan u jaarlijks veel belastingkosten en schadevergoedingen bezorgen. Ook al heb je niet altijd door een verhuizing of gebrek aan renovatietijd een mogelijkheid om er iets aan doen. Bobinvest koopt (verkrotte) leegstaande woningen en kan de woning van u overkopen, zodat u jaarlijks geen enorme belasting op leegstaande en verkrotte woningen moet betalen.
Verkopen en nog (even) terughuren
Of nu uw woning meteen wil verlaten, of toch liever nog wat langer in de woning blijft. Bobinvest geeft een flexibele oplossing op maat.
Een nieuw leven voor uw ouderlijke woning
Uw ouderlijke woning verkopen, waarin u bent opgegroeid, kan moeilijk zijn. Bobinvest geeft oude woningen een nieuw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en opknappen van renovatiepanden. Zo bent u zeker dat uw woning in goede handen terecht komt.
Snel uw huidige woning verkopen
U wil een nieuwe woning kopen,. Maar een overbruggingskrediet en wachten tot uw huidige woonst verkocht is... Dat ziet u niet zitten. Bobinvest kan snel uw huidige woning kopen, zodat u kan uitkijken naar een nieuwe plek.
Previous
Next

Vind u uw situatie niet terug? Contacteer ons en wij kijken hoe Bobinvest u verder kan helpen met de verkoop van uw woning.

Wij kopen alles: van rijwoningen tot leegstaand vastgoed.

 • Leegstaande panden
 • Kraakpanden
 • Vervallen of verkrotte woningen
 • Zonevreemd- of vastgoed zonder vergunning
 • Appartementsgebouwen
 • Huizen
 • Rijwoningen
 • Kangoeroewoningen
 • Projectgronden

Een vastgoedhandelaar, is dat iets voor mij?

Een vastgoedmakelaar is een deskundige hulplijn die tijdens de verkoop van uw woning voor u naar een geïnteresseerde kandidaat zoekt. Maar niet alle woningen verkopen even snel en zorgeloos op de particuliere markt. Renovatiewoningen, leegstaande huizen of groot vastgoed zoals appartementsgebouwen… Daar schrikken gewone kopers van, maar een beroepsverkoper zoals Bobinvest niet. Wij zijn geen makelaar, maar meteen de koper van uw vastgoed.

 • Wij bieden geen schatting, maar wel meteen een bod.
 • Woningen met renovatiewerk kopen we al te graag, maar volledig gerenoveerde panden niet.
 • Moet de verkoop snel gaan? Geen probleem!

Zo gaan we te werk.

Neem contact met ons op

Vul ons aanvraagformulier in of bel naar 089 811 505. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Stel uw woning aan ons voor

Een van onze prospectors maakt kosteloos een afspraak voor een bezichtiging. Deze bezichtiging duurt ongeveer 15 minuten.

U krijgt een vrijblijvend bod

Na de bezichtiging maakt onze prospector de nodige berekeningen om een vrijblijvend bod op uw woning uit te brengen. U beslist of u ons bod aanvaardt of weigert.

Tekenen van compromis en akte

Wanneer u akkoord gaat met ons bod, tekenen we een compromis. Daarna gaan we naar de notaris om de verkoop van de woning in een akte vast te leggen.

Heeft u nog vragen? Lees onze veelgestelde vragen.

Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden ?
U bent niet verplicht ons voorstel of bod te aanvaarden.

 

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens?

Wij vinden de veiligheid van uw gegevens enorm belangrijk. Daarom hebben we een gedetailleerde privacyverklaring om de veiligheid van uw gegevens te garanderen.

 

Wij willen nog een tijdje blijven wonen. Kan dat?

Dat kan! Wij begrijpen dat iedere situatie verschillend is. Wij zorgen voor elk probleem een oplossing.

 

Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest. Is dit een probleem ?

Wij zorgen kosteloos voor alle nodige attesten en keuringen.

 

Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Probleem?

Dat is geen probleem Veel, weinig of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking. Wij kopen alle mogelijke soorten van vastgoed.

 

Hoe snel kan alles geregeld worden?

Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn om alles te regelen op de dag waarop u ons contacteert.

 

Is het een probleem voor Bobinvest wanneer er reeds beslag werd gelegd op mijn woning?

Wij overleggen met alle betrokken partijen (bijv. de bank, de notaris…) en doen er alles aan om te voorkomen dat uw woning openbaar verkocht zal worden.

 

Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang wanneer ik mijn huis verkoop aan Bobinvest?

Het is mogelijk om meteen geld te krijgen, indien dit echt nodig is. Via de notaris geven wij u dan een voorschot van 10% op de koopsom. Op deze manier kan u onmiddellijk eventuele dringende schulden aflossen.

 

Mijn huis is al jaren verwaarloosd door de bewoners, is dat een probleem?

Dit is absoluut geen probleem. Wij zijn al wat gewoon en kopen regelmatig huizen die gevuld zijn met rommel.

 

Wij hebben geen notaris, is dat een probleem?

Bobinvest werkt samen met verschillende notarissen. We kunnen jullie makkelijk hiermee verder helpen.

 

Is het een probleem voor Bobinvest wanneer mijn woning al bij een makelaar te koop staat?

Voor ons is dit geen probleem. Onze bezichtiging is geheel vrijblijvend en heeft geen enkele invloed op uw contract met uw makelaar.

 

Wat zijn onze risico’s?

Er zijn geen risico’s. Alles is geheel vrijblijvend. U beslist of u ons bod wil aanvaarden of weigeren. Er is absoluut geen enkele verplichting.

 

Mijn huis is verhuurd, kan ik dat ook verkopen aan u?

Jazeker, ook dat is geen enkel probleem. Wij kopen verhuurde woningen en lossen het probleem zelf op met de huurders. U hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken.

Vraag uw gratis bod aan. Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Wil u uw woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bezorg ons de nodige gegevens. Wij maken met u een afspraak. Daarna krijgt u een vrijblijvend bod dat u kan aanvaarden of weigeren.

NIEUW: Boek nu tijdens/na onze kantooruren voor de Akkerstraat, Mahoniestraat en Rijksweg online een bezichtiging.BEZICHTIGING PLANNEN
+