Wij kopen uw woning

De grootste vastgoedhandelaar in Limburg en omstreken

Geen makelaar

Bobinvest is Limburgs grootste vastgoedhandelaar mét een missie. We kopen alle soorten woningen om ze daarna op te knappen tot modern vastgoed. Zo willen we iedereen de kans geven om een betaalbare woning te kopen. 

0 +
Huizen gekocht
0
Huizen in portefeuille
0 +
Huizen verkocht

Veel voordelen, geen zorgen

 • Snel verkocht,

  want Bobinvest is meteen de koper van uw woning. Perfect voor wie niet lang of meer wil wachten op een koper.

 • Vrij van verkoopstress,

  want de administratie en kosten van de nodige attesten en bijhorende administratie zijn gewoon voor ons. Wij regelen en betalen alles.

 • Geen verkoopbord,

  Bobinvest is namelijk geen makelaar, maar wel de rechtstreekse koper van uw woning. Het is niet nodig om uw woning publiekelijk te koop te zetten. Er moet ook niemand langskomen om uw woning te bezichtigen.

 • Expertise voor elke woning en situatie,

  omdat we als professional heel wat panden kopen, kunnen we ook voor moeilijkere situaties de gepaste oplossing zorgen. Mogelijk om nog even te blijven wonen en voorschot van 10% op het bod te ontvangen.

Voor elke klant dé oplossing

Is een vastgoedhandelaar iets voor u? Bobinvest is in tegenstelling tot de gewone koper niet snel bang van ingewikkelder vastgoed. U kan op de onderstaande foto’s klikken om getuigenissen van onze klanten te lezen.

Sommige namen en foto’s zijn in deze getuigenissen op vraag van de klant veranderd.

Paul verkocht zijn geërfde renovatiewoning

"Op zes maanden tijd hadden we nog maar drie bezichtigingen gehad. Ik ben toen zelf maar op zoek gegaan naar een koper. Zeer tevreden over de aanpak van jullie collega Ivan. Snel opgebeld geweest en na een maand zaten we al bij de notaris. Dank u!"

Charis en Jef voorkwamen een openbare verkoop

"Toen Jef ziek werd, begonnen de facturen op te lopen. We hadden niets meer over om de lening op het einde van de maand af te betalen. Vanaf het moment dat we contact opnamen, was er begrip voor onze situatie. Peter (zaakvoerder) heeft met de bank overlegd en kon de openbare verkoop voorkomen. Bedankt Peter om ons te helpen en om via een voorschot al een deel van onze schulden af te betalen.

Nabil verhuisde naar het buitenland, maar zijn woning was nog niet verkocht

"Omwille van mijn werk moest ik verhuizen naar Turkije, maar mijn woning geraakte niet verkocht. Ik had geen zin om mijn woning leeg te laten staan of te verhuren. Snel verkocht en vlot verder geholpen. Altijd beschikbaar om vragen te stellen. Bedankt Philippe en Ivan voor jullie inzet."

Hendrik verkocht zijn verhuurde woning

"Ik had geïnvesteerd in een huis, zodat ik die kon verhuren. Uiteindelijk is dat in een ramp uitgedraaid toen de huurders weigerden te betalen. Tijdens de uitzettingsprocedure was ik al begonnen met het zoeken naar een koper voor de woning. Niemand had interesse totdat mijn makelaar Bobinvest belde. De woning is met de huidige huurders verkocht. Bedankt Ivan om mij te helpen."

Nog vragen?

 • Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden?

  Nee, u beslist daarover zelf. Alles is geheel vrijblijvend.

 • Doen jullie een schatting?

  Nee, Bobinvest is geen makelaar. Wij schatten uw woning niet, maar geven wel meteen een vrijblijvend bod waarover u kan beslissen.

 • Waar zijn jullie actief?

  Wij kopen woningen in Limburg en omstreken. Sinds 2019 zijn we naast Limburg ook actief in Wallonië (regio Luik) en Vlaams-Brabant (van Diest tot Tienen).

 • Tot welke prijsklasse kopen jullie?

  Onze focus ligt op het renoveren van oude woningen. Daarom kopen we vooral huizen onder de 99.000 euro. Woningen boven deze prijsklasse kunnen afhankelijk van de situatie ook in aanmerking komen.

Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden ?
U bent niet verplicht ons voorstel of bod te aanvaarden.

 

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mijn gegevens?

Wij vinden de veiligheid van uw gegevens enorm belangrijk. Daarom hebben we een gedetailleerde privacyverklaring om de veiligheid van uw gegevens te garanderen.

 

Wij willen nog een tijdje blijven wonen. Kan dat?

Dat kan! Wij begrijpen dat iedere situatie verschillend is. Wij zorgen voor elk probleem een oplossing.

 

Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest. Is dit een probleem ?

Wij zorgen kosteloos voor alle nodige attesten en keuringen.

 

Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Probleem?

Dat is geen probleem Veel, weinig of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking. Wij kopen alle mogelijke soorten van vastgoed.

 

Hoe snel kan alles geregeld worden?

Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn om alles te regelen op de dag waarop u ons contacteert.

 

Is het een probleem voor Bobinvest wanneer er reeds beslag werd gelegd op mijn woning?

Wij overleggen met alle betrokken partijen (bijv. de bank, de notaris…) en doen er alles aan om te voorkomen dat uw woning openbaar verkocht zal worden.

 

Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang wanneer ik mijn huis verkoop aan Bobinvest?

Het is mogelijk om meteen geld te krijgen, indien dit echt nodig is. Via de notaris geven wij u dan een voorschot van 10% op de koopsom. Op deze manier kan u onmiddellijk eventuele dringende schulden aflossen.

 

Mijn huis is al jaren verwaarloosd door de bewoners, is dat een probleem?

Dit is absoluut geen probleem. Wij zijn al wat gewoon en kopen regelmatig huizen die gevuld zijn met rommel.

 

Wij hebben geen notaris, is dat een probleem?

Bobinvest werkt samen met verschillende notarissen. We kunnen jullie makkelijk hiermee verder helpen.

 

Is het een probleem voor Bobinvest wanneer mijn woning al bij een makelaar te koop staat?

Voor ons is dit geen probleem. Onze bezichtiging is geheel vrijblijvend en heeft geen enkele invloed op uw contract met uw makelaar.

 

Wat zijn onze risico’s?

Er zijn geen risico’s. Alles is geheel vrijblijvend. U beslist of u ons bod wil aanvaarden of weigeren. Er is absoluut geen enkele verplichting.

 

Mijn huis is verhuurd, kan ik dat ook verkopen aan u?

Jazeker, ook dat is geen enkel probleem. Wij kopen verhuurde woningen en lossen het probleem zelf op met de huurders. U hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken.

 • Altijd vrijblijvend

 • Snel & discreet